måndag 8 oktober 2012

Bokbloggsjerka: fackböcker

I veckans bokbloggsjerka ska man svara på frågan om man läser fackböcker och isåfall vilken sort.

Skriv om och om igen
Ylva Karlsson
Science Fiction så in i Norden
Peter Öberg
Ja, jag läser fn gärna faktaböcker om skrivande och om litteraturvetenskap. Just nu håller jag förresten på och läser "Science Fiction  så in i Norden" av Peter Öberg på Spektakulärt. Det är en lista med beskrivningar av alla SF-filmer med nordisk anknytning från 1916 till nu. Kul!


I mina bokhyllor finns också faktaböcker som jag läst tidigare, det är tex många om kortspelet bridge, och om inredning/antik&kuriosa, om datateknik, managementböcker och div. andra självförbättringsböcker. Den sista kategorin läste jag i ungdomen - inte lönt längre! :)

4 kommentarer:

 1. Jag tror min syster har Skriv om och om igen, så jag kanske skulle ta och låna den av henne :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är riktad till barn&ungdom. Därför tydlig. Sånt gillar jag.

   Radera
 2. Skriv om och om igen verkar bra.

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte ge mig själv Skriv om och om igen i julklapp då jag tänkt gå en skrivarkurs efter jul och början skriva på en idé jag har.

  SvaraRadera