onsdag 5 september 2012

Köper du kläderna före bok-kassen eller tvärtom?

Mats Strandberg räcker över Eld-bokkasse till min stora hand.
Bild: Min andra hand.
Bok-kassar av tyg är något jag är väldigt förtjust i. Inte för att jag har så många, men de jag har, dem använder jag. Framförallt är det "Eld"-bokkassen som jag använder. Jag har haft den varje dag, som handväska sedan ganska länge tillbaks. Den kassen är svart, vit och röd och speciellt nu i höst har den varit lätt att kombinera med många kläder. Speciellt om man har med kassen när man köper dem! :)
Min bok-kasse outfit nr 1

Så här min bok-kasse outfit för Eld-kassen ut. Det finns varianter. Tröja under jack-kavajen kan vara grå, svart eller vinröd och till kan jag ha mörkröd kjol, mörkröda byxor eller svarta byxor. Perfekt höstklädsel, som kunde vara lite tråkig utan den lite rockiga bok-kassen. :)


Men nu händer det grejer. Jag har fått en ny bok-kasse. Grön med gul text. Vad ska jag ha till den då? När jag skriver detta är den saken redan bestämd.Min nya bok-kasse. Svårmatchad?Men ni får ger till tåls till torsdag morgon då jag skall på en superkul bok-grej "Stjärnspäckad bilderboksfrukost". Iklädd min nya bok-kasse. Plus kläder.

2 kommentarer:

 1. Haha gu vilken kul inlägg!

  Jag matchar allt, men INTE påsar eller kassar.. vilket egentligen är jättedumt. För då kan jag ju ha en jättesnygg outfit men sen bär jag runt på en sunkig systemetkasse hela dagen :P Men de har ju perfekta storlekn att ha matlåda i så det brukar bli så..

  Lycka till med att hitta saker att matcha nya kassen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen en systemkasse passar till allt!

   Radera