måndag 10 september 2012

Google firade StarTrek födelsedag

Jag gillar StarTrek. Och jag gillar Google som firar
än det ena, än det andra. KUL!

Häromdagen hade Star Trek födelsedag. Google firade! Såg du det?

Själv är jag stor StarTrek fan. Jag har tex samtliga avsnitt i TNG-serien, alla fram till säsong 6 i Deep Space Nine, alla Voyager, alla Enterprise. De flesta har jag sett en såsådär 3-4 gånger. Och så har jag varit på flera StarTrek konvent, fast den sista för nästan 10 år sedan. Dock köpte jag aldrig en  uniform. Tyvärr!

Gillar du Star Trek?

5 kommentarer:

 1. Nej jag är väl inget större fan, men eftersom jag hänger på google rätt ofta så såg jag. Älskar google och alla kul grejer de gör!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får hänga med om man skall se allt. :)

   Radera
 2. Jag gillar Star Trek, men jag kan inte påstå att jag har sett ens i närheten av allt. Jag tror jag har sett majoriteten av filmerna och hela Voyager, men inte mycket av TNG. Jag vill se TNG. Kan de inte köra repriser på tv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. JO! Det kan de. Annars är de dumma.

   Radera
 3. Svar på kommentar:
  Jag är 14 år och åkte i Sommras och jag kan hålla med om att jag skulle nog ha väntat i några år... Men jag är ändå sjukt glad att jag åkte! Ett tips:Mina föräldrar kom och hälsade på mig en vecka i mitten av lägret! (jag var borta 3 veckor). Jag träffade dem 2 gånger och sen var dem bara där! Det funkade jätte bra!
  Hoppas ni kommer på något :)
  Kram

  SvaraRadera