fredag 28 september 2012

Att gå på mingel utan telefon...

.. . är ganska dumt! I går kväll var jag på Bokhoras mingel. Det var jättetrevligt. Men osmart av mig att inte ta med telefonen. Inte för att jag behövde ringa någon, nej då. Det fanns en massa trevliga att prata med, men kameran. Jag kunde inte ta en enda bild.

Minglet var förresten ett sätt att fira bokhoras nya fina design, med tecknade bilder på bloggarna istället för foton.  Tänk att alla på bokhora har ett namn som börjar på "J", och det är bara en som inte heter Johanna.
De som bjöd in var Jessica och Johanna Ögren.

Det fanns en hel hoper andra bloggare där, både sådana vars bloggar jag varit inne på och sådana som var nya. MrsE/Whatyoureading har lovat att jag skall få låna några bilder av henne lite senare.

Några andra som var där var exempelvis bloggare från BreakfastBookclubpocketlover, Bokläsardagbok, Eli läser och skriver, Bokbabbel, boktok73,Spetsig och en hel del fler, men dessa var de jag hade med mig visitkort från hem.

Resten är delvis höljt i en lätt bubbeldimma, då det serverades både bubbel-vin och tilltugg. Bildbevis på detta kommer kanske lite senare. Vi får se. Nu ska jag köra barnen till skolan och mig själv till bokmässan för en späckad dag!


1 kommentar:

  1. Jag behöver bara din mailadress så kommer bilder. blondie_hamlet @ hotmail.com

    SvaraRadera