tisdag 21 augusti 2012

Läsgodis och fejkböcker i Kungälv

På en liten promenad i Kungälv råkar jag återigen slinka in i bokaffären. Där har de böcker, vilket jag tycker jag är eh, ganska trevligt. Men nu har det börjat smyga in lite tillbehör i bokhyllorna, där man nu hittar "läs-godis"(som inte innehåller en liten bok - utan riktigt godis.)  och Te med ett namn som var något i stil med: "En god bok". Där ser man!
När jag går vidare, på väg till favorit-lattestället passerar jag klädaffären Lindex. Och då visar det sig att de har BÖCKER i skyltfönstret. I och för sig är det fejk-böcker, men ändå!


4 kommentarer:

  1. Snyggt skyltfönster! Synd att det är en klädaffär... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Det hade kanske varit trevligt med en bokaffär som hade skyltdockor som "läste" böckerna. Då gällde det att matcha outfit med boktitel! :)

      Radera