torsdag 9 augusti 2012

Kursuppgift 2 inskickad

Tja! Så var det för sent för mig att ändra mina svar på frågorna 2-5 i hemtentamen i kursen barn&ungdomslitteratur på Linné universitetet och mitt livs första icke naturvetenskapliga. Så nu är jag lite nervös.

Uppgifterna har handlat om definition av barnlitteratur, att beskriva ambivalens i barnlitteratur med exempel "Till Vildingarnas land" av Maurice Sendak, att beskriva hur karaktären Gittan förändras i "Gittan och gråvargarna" av Pija Lindenbaum och en essä-fråga där man fick välja lite av varje men jag valde att skriva en analys av Alice i Underlandet.

Håll tummarna för mig, så är du snäll!

2 kommentarer:

  1. Självklart! Håller tummarna för dig, handbollslandslaget och alla som spelar WMSG i Lille! Ni får dela, okej?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag går med på det. Vad de andra tycker om saken är nog lite mer tveksamt! :)

      Radera