torsdag 26 juli 2012

Bree Tanners andra liv

Bree Tanners andra liv av Stephenie Meyer.
Ålder: 15+/YA
Betyg:5
Förlag: Ponto Pocket
Köp den tex på Bokus eller Adlibris. Själv köpte jag den ICA för 10kr.

Bree Tanner försöker undvika uppmärksamhet från de övriga vampyrerna eftersom de verkar både våldsamma och farliga. Hon har hittat bra gömställen under dagtid men när det är dags för jakt, måste man samarbeta. Iallafall är det det som gruppen Bree tillhör gör. Men varför har den här gruppen samlats, finns det en plan?

Sammanfattning: Bladvändare. Inga problem att läsa den för en som inte läst Twilight. Spoilers för resten av Twilight serien innehåller den troligen men inte mer än vad som är rätt omöjligt att undvika bara av att se filmannonserna för filmerna. Om jag förstått det rätt berättar denna bok en del av samma historia som i tredje twilight boken, fast från en annan person/vampyrs perspektiv.


Vad jag vill stjäla från "Bree Tanners andra liv"

Jag slarvade lite med att vika sidor när jag läste denna, men en sida hade jag iallafall fått med:

1. Diego  försöker göra en high-five med Bree under vattnet.
"När jag kom upp höll han på att storkna av skratt.
-Vad är det?
Han kunde först inte svara men till slut fick han ur sig:
Historiens värsta high-five!
Jag rynkade irriterat på näsan.
-Jag kunde inte veta om du skulle slita av mig armen eller nåt"

2 kommentarer:

  1. Skrev med precis en recension på den, tyckte inte den var jättebra men är nöjd över att ha läst den ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är kanske bättre om man inte har läst Twilight innan, vilket jag inte hade.

      Radera