tisdag 19 juni 2012

Byggarbetsplats - Alfons hus!

I dagens GP(inte utlagd på internet)  finns ett reportage om bygget i Fröhuset i Trädgårdsföreningen. Det är på g! Jag hade inte riktigt förstått om det faktiskt skulle bli av, så jag blev glad. Jätteroligt med ett Alfonshus. Huset skall vara öppet för barn upp till 8 år och deras föräldrar. Mina tvillingar fyller 9 år om ca en månad, så jag får nog låna någon annans barn. För dit skall jag!

När jag letade efter artikeln på nätet så såg jag en artikel från maj som jag hade missat eller glömt. Tydligen skjuter staden till 2 miljoner, vilket var vad som saknades. 


Citat av Carina Kloek-Motin som är den som tar emot GP.

Vi har en galen dröm om en båt formad som Alfons pappas toffel.

Kul!
I höst kommer förresten en ny Alfonsbok: Skratta lagom!, sa pappa Åberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar