torsdag 10 maj 2012

Svar på Världsboksutmaningen

Den 23 april var det Världsboksdagen och jag var på ett arrangemang om internationella barnböcker, arrangerat av Kultur i Väst. Detta blir det sista inlägget i den serien. Dagen avslutades med att man fick minst en barnbok, men de kom med en utmaning: Att man måste göra något speciellt med böckerna.

Här kommer vad jag gjorde*

1. Jag och mina barn läste böckerna och jag skrev recensioner om dem på denna blogg:
Makwelane och krokodilen  och Azads kamel


2. Sedan donerade jag båda böckerna till dagiset som är knutet till mina barns skola.

Pedagogen med böckerna som hon just fått. Barnen var inte där just när jag kom, men de skulle
göra en speciellt grej och presentera böcker och berätta varför de
fått dem dagen efter, sa hon.Med detta inlägg vill jag inte låta påskina att det var så speciellt märkvärdigt, men jag tycker ändå att jag har utfört utmaningen. Det vore kul att höra hur fler som var där gjorde med sina böcker. Kommentera gärna nedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar