måndag 7 maj 2012

Lite att tänka på....

... i helgen har jag streckläst de böcker jag lånade på bibblan i fredags om barn&ungdomslitteratur. Det var väldigt intressant, speciellt de böcker som redovisade debatt och diskussion genom historien. Det ger bakgrund till dagens debatt och var för det mesta ganska nytt för mig. Följande böcker läste jag:

  Mählqvist, StefanBarnboken i brännpunkten
Nettervik, IngridI barnbokens värld
Rhedin, UllaBilderbokens hemligheter
Kåreland, LenaMöte med bilderboken : ett studiematerialJust nu far tankarna fram och tillbaka i mitt huvud utan att jag kan samla ihop dem. Var jag ställer mig i olika debattfrågor känns plötsligt inte lika tydligt längre. Men det känns som om jag bör komma fram till något. Iallafall efter jag har läst klart kursen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar