onsdag 9 maj 2012

Forma satsar på att synas i Göteborg


Alla du ser på bilden var på Forma/Bokia-kvällen. Plus några till
I kväll har jag varit på kombinerad bloggträff och VIP-kväll på Bokia Avenyn i Göteborg. Det var verkligen många där. Bland annat träffade jag en matbloggare, en hel del bokbloggare och väldigt många läsare. Anledningen till träffen var Olle Lönneus nyutgivna deckare "En enda sanning". Sammanfattningsvis hade jag väldigt trevligt.Olle Lönneus talade om sin bok.
Jag återkommer med ett inlägg om
vad han sa.


Sophie Strömqvist från Forma var nöjd med det stora
intresset för deras träff i Göteborg.
Förutom Olle Lönneus som höll en väldigt trevlig presentation av sin bok som jag kommer att skriva mer om senare, så tycktte jag det var kul att träffa Sophie Strömqvist som var den som bjöd in mig. Hon är webredaktör på Forma och som för tillfället jobbar med bloggträffar kring "Den enda sanningen". Och hon berättade att det blir fler bloggträffar i Göteborg. Nästa redan i höst, och då med bla Ann Rosman, som skriver spänningsromaner som utspelas i Marstrand. Samma kommun som jag bor i, alltså Kungälv. Kul! Heja Forma! Hoppas fler förlag följer med. Visst är det tråkigt när allt händer i Stockholm?


Fler inlägg om träffen på Boktjuven

Jag kommer att skriva fler inlägg om bokträffen, nämligen:

-Formas presentation av andra böcker.
-Olle Lönneus presentation av "Den enda sanningen"
-Bokia Avenyn - en bokaffär med extra allt!
-Lite mer allmänt om träffen.Vilka träffade jag där. Bild på maten. Bild på vilka böcker jag köpte. :)

3 kommentarer:

 1. Fick tyvärr förhinder så jag kunde inte närvara, men ser fram emot mer liknande event i Göteborg. Håller med dig om att det är lite tråkigt när det mesta händer i Stockholm.
  Ser ut som ni haft en trevlig kväll i alla fall! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att du inte kunde komma!
   Forma skulle ha något redan i höst.
   Bokia Avenyn har ett kundutkick via mail som jag skrev upp mig på också, så kanske kommer de att ha fler liknande events.

   Undrar var Göteborgs-signeringen av Eld kommer att ske, tex.

   Radera
  2. Den skulle vara i mitten av juni.

   Radera