onsdag 23 maj 2012

Bokbytardag på fredag. Skoj!

I dagens GP såg jag att det är stora bokbytardagen nu på fredag. Kul! Det finns absolut böcker jag gärna gör mig av med, och extra kul om man kan få någon oväntad bok tillbaks. Det var liite svårt att hitta en lämplig plats eftersom websidan bara hade en karta med en miljon prickar på samma ställe(ungefärlig siffra).  Men till slut, med lite zoomning hittade jag en plats i Ytterby som är en kranskommun till Kungälv. Dit kommer jag att bege mig på fredag, någon gång mellan 11 och 13. Och det blir min första bokbytardag. Rapport följer....

Här är de böcker jag redan vet får följa med dit:

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag.
Sjutton år och skitsnygg

Flickan i floden.(Vuxendeckare som jag inte orkat läsa.)
Dustlands
Lacrimosa
Ta dig i akt - skräckantologi för ungdomar.
Änglamakerskan

Ska du byta böcker?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar