tisdag 15 maj 2012

Är du en magiker?

Bild:Wikipedia
Enligt DN finns det just nu 3 miljoner elever på Hogwarts, vilket gör den till världens största skola. Fast det är på nätet, närmare bestämt på Pottermore. För att gå med och bli sorterad till ett hus måste man först svara på lite frågor för att utröna om man har magisk förmåga.

5 kommentarer:

 1. Jag har lyckats låta bli hittills, men nu gick jag med.

  SvaraRadera
 2. Jag är med där. Har dock inte så mycket elevhemspoäng och skulle vilja ha lite mer kontakt med andra spelare, annars så älskar jag det!

  SvaraRadera
 3. Jag blev medlem såfort det blev öppet för allmänheten, men har inte hunnit lägga ner tillräckligt mycket tid där ännu. Det lär dock komma.. :-)

  SvaraRadera
 4. Kul att alla ni är med. Jag gick precis med och heter RuneDream5223.

  SvaraRadera