lördag 7 april 2012

Vackra omslag i min bokhyllaDetta inlägg är inspirerat av Hanneles kommentar till mitt inlägg om "Påsk" av Strindberg, där hon undrade om jag ägde det vackra bandet eller om jag hade tjuvat bilden. Jag hade tjuvat bilden. Men jag äger andra vackra böcker, så jag tog en tur bland mina bokhyllor och fotograferade några av dem. 

1."The Emerald City" - L. Frank Baum. En av 6 delar i The Wizard of Oz. Min pappas barndomsbok.(uppe vänster)

2. Femhundra märkvärdiga mäns sista ord.(uppe höger)

3.Veckan som gick 1904 -läsning för gammal och ung. (nere vänster) Ett års tidskrift inbunden.

4.Världsutställningen i Paris 1901(nere höger)

.
.


Emile Zola

Rofvet - Emile Zola ett av nio band i en samlingsserie av Zola. Alla i liknande blå jugendband, men jag gillar det här spindelnätet bäst.

1 kommentar: