söndag 22 april 2012

Svårt att välja på världslitteraturdagen

Bild:Kultur i Väst
Imorgon 23 april är det världslitteraturdagen. Hurra för det! Jag såg en notis om det och att Kultur i väst har en heldag om barnböcker i samband med denna, i Göteborg.

Trevligt! Jag anmälde mig direkt.

Synd bara att jag för ett par dagar sedan såg att Bokjuryn delar ut årets pris, också i Göteborg, också i morgon, och ovanpåallt - på samma tid! Iallafall överlappande. Här är pressemeddelandet. Det är alltså en presskonferens men jag tror nog allt att man är välkommen som bloggare också. På Bokjuryn deltar en skolklass på Tångenskolan, som varit speciellt involverade i Bokjuryn, samt förra årets vinnare, båda storfavoriter hos mig. Ingelin Angerborn och Martin Widmark.


Bokjuryn börjar kl 10.
Heldagen om barnböcker börjar 9.30.
Vilket ska jag gå på? Inte lätt.

4 kommentarer:

 1. Enligt Barnensbibliotek så ska Bokjuryn filmas och sändas live på nätet :) Så då kan du ju gå på heldagen om barnböcker och sedan se inspelningen från Bokjuryn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo. Men tänk att vara där....

   Radera
  2. Jo det hade ju såklart varit väldigt trevligt. Jag är i alla fall glad att de sänder det på nätet då man inte har någon möjlighet att vara där :)

   Radera
 2. Sv: Det tyckte ju inte jag (tyckte bara den blev tråkig), men alla har ju olika smak :)

  SvaraRadera