tisdag 24 april 2012

Nu kan jag sluta hoppa!

Bild:Babyproffsen
Personen på bilden hoppar lite mindre
otåligt än jag gjorde, men ger en viss idé.
Igår var det mycket bok-grejer som hände mig. Förutom världsbokdagen fick jag resultatet av Lisa Bjärbos omgranskning av mitt senaste manus. Eftersom Lisa var otaktisk nog att maila mig i fredags om detta, har jag  hoppat upp pch ner hela helgen medan jag väntade på det.

Men igår kom det. Jättekul! Det var väldigt konkreta och detaljrika kommentar som kommer att hjälpa upp manuset ytterligare. Och roligt att hon sa att efter jag åtgärdat dessa,  kan manuset vara i tillräckligt bra skick för att kunna skickas in till förlag. Det betyder, enligt som jag ser det, att jag i mångt och mycket har lyckats förstå och ta bort de mesta som inte var bra innan. Härligt.

Editerat: Nu har jag gått igenom alla synpunkterna. Det gick lekande lätt denna gång. En viss skillnad mot förra gången, då jag fick gå och tänka och tänka och skriva ner hela min skrivhistoria.

 Den som är mer intresserad av att veta exakt var jag hade dabbat mig denna gång, får snart ett inlägg till.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar