lördag 17 mars 2012

Roar Dahl - mångas favorit!

I DN finns en artikel som heter "Roar Dahl - Lärarnas favorit". Men inte bara lärare gillar Roar Dahl. Det gör också exempelvis - jag!
Några fler titlar av Roar DahlFörutom de böcker som nämns i artikeln gillar jag Roar Dahls noveller för vuxna, tex "Vin-kännaren" och bland barnböcker  "Matilda", "Herr och Fru Slusk", "Mitt magiska finger", "SVJ" samt  "James och jättepersikan." Alla är bara helt överdrivna och knasiga och fullkomligt underbara.


4 kommentarer:

 1. jag läste det också, men Herr Slusk är inte min favorit...

  SvaraRadera
 2. Jag har börjat samla på hans böcker nu i vuxen ålder, köper dem jag hittar second hand.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lånat på bibliotek till mig och barnen, men bra idé att köpa på second hand, i och med att de funnits så länge. Det skall jag absolut kolla efter.

   Radera