tisdag 13 mars 2012

Bebis-presenter

Som jag skrev i går i "Tre roliga saker som har hänt idag", så skall vi idag hälsa på en liten nybliven kusin till barnen och brorsdotter till min make och mig. Igår köpte jag presenter.

Jag gick in i en lite finare barnaffär, men de hade bara bebiskläder i rosa och ljusblått. Ap-trist!

På Lindex däremot hittade jag följande jättefina ensemble med bl.a sockor och bodies och en helt förtjusande liten vit mössa med små öron. Hur sött är det?
 Men självklart skall bebisen få lite böcker också!

Den första boken har tjocka sidor som prasslar när man tar i dem. Bebisar brukar älska saker som prasslar ganska tidigt.

Den andra boken heter "En liten skär och många små brokiga" av Carin&Stina Wirsén, BonnierCarlsén. Själv köpte jag den på "Fröknarna Bus" i Kungälv. Det är en helt underbar bok som lär ut färger och siffror för barn mellan 0 och 3.

"En liten skär och många små brokiga" finns också att köpa på tex Bokus, Bokia eller Adlibris. Jag gav en annan bebis en bok i samma serie "En lite skär och..." och när jag hälsade på igen efter flera år så gillade han fortfarande den boken! Dessutom är dessa böcker också roliga för den vuxna. (Iallafall gillar jag att läsa dem.)

1 kommentar:

  1. Fina presenter. Har jag sagt att jag älskar bebisar. Inte så många bebisar i min närhet nu för tiden...

    SvaraRadera